پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳
 |  15/ ژانویه/ 2021 - 1:43
  |   نظرات: يك نظر
1,674 views

برگزاری دوره سوم آزمون صنایع دستی و اعطای کارت صنعتگری

قابل توجه متقاضیان کارت صنعتگری

با توجه به برگزاری سومین دوره آزمون صنایع دستی ، لطفا کلیه هنرمندان صنایع دستی در اسرع وقت ( حداکثر تا شنبه) مدارک زیر را به موزه اوز تحویل دهند .

۱– یک قطعه عکس ۴*۳
۲- کپی شناسنامه
۳- کپی کارت ملی
۴- یک پوشه روغنی و گیره
۵- مبلغ ۴۰ هزارتومان ( علی الحساب)

در صورت قبولی در آزمون ، سایر مدارک بعدا اعلام می گردد.

 

 

 

توجه : به کلیه کسانی که در آزمون موفق به کسب نمره قبولی شوند ، از طرف اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان فارس کارت صنعتگری داده خواهد شد .

تاریخ آزمون :  سه شنبه ٩٩/١٠/٣٠
ساعت :  ٩ صبح
مکان :  موزه مردم شناسی اوز

تلفن موزه اوز :  ٠٧١۵٢۵١۶٢٧٢

( رشته های آزمون صنایع دستی : بافتنی ، خوس دوزی، خوس بافی، عروسک نمدی، چرم دوزی، گلابتون دوزی، کم زنی، نقطه کوبی، دوخت لباس محلی، حصیربافی، تریکوبافی ، عروسک سازی، منبت ، معرق، سفال، گیوه دوزی، گلیم بافی، تابلو فرش و…)

 

 

 

 

با تشکر
کمیته صنایع دستی
موزه مردم شناسی اوز

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

One Response to “برگزاری دوره سوم آزمون صنایع دستی و اعطای کارت صنعتگری”

  1. اوزی از شیراز گفت:

    با تاسیس اداره میراث فرهنگی وصنایع دستی در اوز اینشالله چنین فعالیتهای بیشتر انجام شود از جناب پیرزاد انتطار می رود که هرچه بیشتر در اداره تازه تاسیس میراث فرهنگی وگردشگری وصنایع دستی کوشا باشند

آخرین نظرات
  • جالب بود...
    میم در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • ممنونم از پردازش به این موضوع مهم...
    عرفان در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • اخی باخوادن این نوشته زیبا یاد خدابیامرز مادرم افتادم همیشهنان تنوری تفتون وکلوچه میپخت وفذای محلی می خورد ماهم باید این فرهنگ خودمان را نگهداریم وانرا توسعه بدهیم درود ب...
    در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • مطلب بسیار جالب و ارزنده ای است به راستی که غذا های سنتی ومحلی. پیوند دهند نسلها. و مردمان. یک خطه. میشوند...
    اوزی. از شیراز در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • کاش این کتاب ارزشمند دوباره چاپ بشه من الان جند سال هست دنبال نسخه ی کتاب هستم، ولی متاسفانه اصلا گیر نمیاد...
    در مطلب: کتاب تاریخ دلگشای اوز ، هدیه خاندان کرامتی به مردم اوز
  • با تشکر که یاد گذشته را در دلمان زنده کردید ولی بهتر بود کاملتر توضیح میدادین که به ازای هر بچه ی فوت شده فکر کنم دو تا کوزکی میدادن . در هر حال خوبه که سنتهای قدیم رو نس...
    در مطلب: کوزَکای بَراتی، کوزه ای با خاطراتی به شیرینی سال‌های کودکی
  • پاسخ به اوزی ساکن شیراز: “ اکثریت مطلق گویشوران این زبان، آن را زبان اچمی می‌نامند. “ بر پایه ای چه مدرکی ؟ در مورد زبان و یا گویش اوزی و زبان بیشتر مردم جنوب استان پارس...
    احمد ز اوزی در مطلب: با نویسندگان اوز (۲) – عبدالله خضری
  • پاسداری از زبان مادری از اهم ضروریات است. آفرین، کار شایسته‌ای انجام داده‌اند...
    اوزی در مطلب: مراسم گرامیداشت روز جهانی زبان مادری در موزه مردم شناسی اوز برگزار شد
  • .در پاسخ به آقای عبدالله خضری: آیا مدرکی دارید یا افرادی را که با شما مخالف هستند متهم می کنید؟ در هر صورت ، مردم حق دارند مطالب پروژه ها، کتاب ها و مقالات منتشر شده برای...
    احمد ز اوزی در مطلب: با نویسندگان اوز (۲) – عبدالله خضری
  • در جواب آقای احمد ز اوزی اکثریت مطلق گویشوران این زبان، آن را زبان اچمی می‌نامند. تلاش شما برای تحمیل نام لارستانی به این زبان نتیجه‌ای در بر ندارد....
    اوزی ساکن شیراز در مطلب: با نویسندگان اوز (۲) – عبدالله خضری