جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
 |  23/ می/ 2023 - 10:06
  |   نظرات: بدون نظر
279 views

فعالان و یاران موزه مردم شناسی اوز، روز جهانی موزه را گرامی داشتند

 

 

 

 

 

 

 فعالان و یاران موزه مردم شناسی اوز، روز جهانی موزه را گرامی داشتند

 

 

 به همت کارکنان و چند تن از اعضای هیئت امنا و کمیته صنایع دستی و یاران موزه مردم شناسی اوز و همچنین تعدادی از اعضای شرکت تعاونی کارآفرینان شهرستان اوز، روز جهانی موزه با برنامه های شاد و متنوعی گرامی داشته شد.

  شامگاه ٢۸ اردیبهشت ماه ١۴٠٢ در مکان موزه مردم شناسی اوز برنامه شاد و متنوعی برگزار شد.

  در این مراسم فاطمه رضایی مسئول کمیته صنایع دستی موزه مردم شناسی اوز ضمن خوش آمد گویی از مدعوین، به تشریح عملکرد موزه اوز و روند شکل گیری آن از بدو تاسیس تاکنون پرداخت و اضافه کرد که برنامه فرهنگی زیادی که تا کنون در این مجموعه برگزار شده است، آن را در بین مجموعه های سطح شهرستان و استان شاخص کرده است، که با استمرار این تلاش ها، چهار بار متوالی به صورت مجموعه برتر موزه های خصوصی ایران از طرف ایکوم شناخته شده است. بی شک این را مدیون تلاش و همراهی مردم خوب و سخاوتمند اوز در اهدای وسایل بازمانده از گذشتگان خود، مدیریت صحیح مسئولان این مجموعه فرهنگی یعنی شریف بازرگانی و کارکنان و فعالین این موزه دانست و سپس موزه را یک مکان فعال و پویای فرهنگی در اوز معرفی نمود که می تواند دوستداران و علاقمندان به آداب و رسوم و آثار میراث گذشتگان را به خود جلب کرده و در برنامه های متنوعی که توسط یاران و فعالین این مجموعه برگزار می شود شرکت کنند. 

  در ادامه برنامه، با پخت حلوای سفید، حلوای معروف اوز در کنار حضار و با خواندن اشعار محلی و دف نوازی این حلوا آماده و با آن از مهمانان پذیرایی شد. در کنار پخت این حلوای محلی و سنتی، برنامه حنابندان و ساراج خوانی نیز توسط گروه ساراج خوانی موزه اجرا شد. 

  پایان بخش این مراسم، حضور عادل جعفرپور و یحیی ابراهیمی بود که داوطلبانه با اجرای تمبک و ساز، شادی این شب را کامل نمودند. 

 

 

 

 

 

 

 فاطمه رضایی

 مسئول کمیته صنایع دستی

 موزه مردم شناسی اوز 

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

آخرین نظرات
  • جالب بود...
    میم در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • ممنونم از پردازش به این موضوع مهم...
    عرفان در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • اخی باخوادن این نوشته زیبا یاد خدابیامرز مادرم افتادم همیشهنان تنوری تفتون وکلوچه میپخت وفذای محلی می خورد ماهم باید این فرهنگ خودمان را نگهداریم وانرا توسعه بدهیم درود ب...
    در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • مطلب بسیار جالب و ارزنده ای است به راستی که غذا های سنتی ومحلی. پیوند دهند نسلها. و مردمان. یک خطه. میشوند...
    اوزی. از شیراز در مطلب: اهمیت حفظ غذاهای بومیِ جنوب فارس و هرمزگان، از منظر مردم‌شناسی
  • کاش این کتاب ارزشمند دوباره چاپ بشه من الان جند سال هست دنبال نسخه ی کتاب هستم، ولی متاسفانه اصلا گیر نمیاد...
    در مطلب: کتاب تاریخ دلگشای اوز ، هدیه خاندان کرامتی به مردم اوز
  • با تشکر که یاد گذشته را در دلمان زنده کردید ولی بهتر بود کاملتر توضیح میدادین که به ازای هر بچه ی فوت شده فکر کنم دو تا کوزکی میدادن . در هر حال خوبه که سنتهای قدیم رو نس...
    در مطلب: کوزَکای بَراتی، کوزه ای با خاطراتی به شیرینی سال‌های کودکی
  • پاسخ به اوزی ساکن شیراز: “ اکثریت مطلق گویشوران این زبان، آن را زبان اچمی می‌نامند. “ بر پایه ای چه مدرکی ؟ در مورد زبان و یا گویش اوزی و زبان بیشتر مردم جنوب استان پارس...
    احمد ز اوزی در مطلب: با نویسندگان اوز (۲) – عبدالله خضری
  • پاسداری از زبان مادری از اهم ضروریات است. آفرین، کار شایسته‌ای انجام داده‌اند...
    اوزی در مطلب: مراسم گرامیداشت روز جهانی زبان مادری در موزه مردم شناسی اوز برگزار شد
  • .در پاسخ به آقای عبدالله خضری: آیا مدرکی دارید یا افرادی را که با شما مخالف هستند متهم می کنید؟ در هر صورت ، مردم حق دارند مطالب پروژه ها، کتاب ها و مقالات منتشر شده برای...
    احمد ز اوزی در مطلب: با نویسندگان اوز (۲) – عبدالله خضری
  • در جواب آقای احمد ز اوزی اکثریت مطلق گویشوران این زبان، آن را زبان اچمی می‌نامند. تلاش شما برای تحمیل نام لارستانی به این زبان نتیجه‌ای در بر ندارد....
    اوزی ساکن شیراز در مطلب: با نویسندگان اوز (۲) – عبدالله خضری